Soms heb je enkel maar een vraag over je tuin.

Je hebt helemaal geen nood aan een doordacht tuinontwerp of een volledige (her)aanleg. Je wilt zelf aan de slag, maar je weet niet goed hoe en wat? Je hebt iemand nodig die jou kan bijstaan met goede raad, advies, tips en ervaring?

Of het nu gaat over verhardingen, een houten terras of wateroverlast in de tuin. Over planten die niet of slecht groeien of een boom waarin je geen goed oog meer in hebt.

Snoei ik mijn hagen wel correct? Of is er iets mis met mijn bodem? Hoe leg ik nu zelf best mijn terras? Maar hoe begin ik aan een vijver? Waar moet ik op letten? Wat kan, wat kan niet?

Misschien heb je een tuindispuut met je buur, de tuinaanlegger, tuinman of verhardingsman en wil je neutrale vaststellingen of een technische ondersteuning?

Zoveel vragen, maar geen antwoord?

Voor al je tuinproblemen, kun je op mijn diensten beroep doen. Ik kom graag bij je langs voor die ondersteuning , zodat je verder kunt met jouw tuin.

Werkwijze

 • Vul het contactformulier in.
 • Beschrijf het probleem, voeg eventueel enkele foto's toe.
 • Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op voor de eerste doorlichting.
 • Wij zenden je vrijblijvend onze adviesprijzen en kosten toe ter goedkeuring. Duidelijk en bondig.
 • Na ontvangst van deze goedkeuring wordt telefonisch de datum voor een bezoek ter plaatse vastgelegd.
 • Ter plaatse gaan we aan de slag:
  Samen inspecteren we de tuin. Ik stel het probleem vast en zoek naar de oorzaak. Ik geef je in klare en duidelijke taal de mogelijke oorzaken en de eventuele oplossingen.
  Desgewenst kan, mits een meerprijs, na de tuininspectie een kort verslag worden toegestuurd.
  Maar soms is het nodig om andere of bijkomende onderzoeken uit te voeren die noodzakelijk zijn voor een juiste oplossing, deze worden steeds voorafgaand gemeld met de eventuele bijkomende kosten.

Advies aanvragen over

Bij het invullen van dit formulier gebruiken we je gegevens enkel om gevolg te geven aan je vraag of opmerking. Bekijk ons volledige privacybeleid.

Ik wil de oorzaak aanpakken, niet het gevolg.